IMUNO #2

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 690,00 din.


  • IMUNO #2
Zapremina: 200 ml
Sastojci:Beli luk (A. sativum), Crni luk (A. cepa), Đumbir (Z. officinale), Ren (A. rusticana), Ljuta paprika (C. annuum), Organsko jabukovo sirće (Malus sylvestris).
Dejstvo:Pojačava imunitet, ima snažno antibakterijsko dejstvo, naročito delotvorno kod prehlada.
Način primene:Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.


Imuno # 2  su kapi ( tinktura ) koje su jako delotvorne kod prehlada, virusa, upalnih procesa, podstiču imuni sistem da što pre ozdravi. Ovaj preparat je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke kao što su beli luk, crni luk, ljuta paprika, đumbir, ren su od davnina poznati kao najbolji prirodni lekovi a sada sve te biljke u velikoj dozi imate u preparatu imuno # 2. Razlika između preparata imuno # 1 i 2 je u sastavu , takođe imuno # 2 je sa jabukovim sirćetom i može da se konzumira u većoj meri. Ima trenutno dejstvo i stvara osećaj trenutnog poboljšanja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv u salati. Dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta u zavisnosti od stanja pacijenta.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Imuno # 2 formula je cuveni supertonik Dr Ricarda Sulca koja spada u grupu formula za jacanje i dizanje imunog sistema.Pored neizostavne imuno #1 formule na bazi neprikosnovene ehinace,koja predstavlja temelj i osnovu lecenja kod tezih i “neizlecivih bolesti”,ova formula moze da se koristi po potrebi i narocito je delotvorna kod prehlada i ima  izrazitio snazno antibakterijsko dejstvopored njene osnovne funkcije jacanja imuniteta.

-Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.Dozu kratko zadrzati u ustima ,blago grgoljiti promesati po desnoj i levoj strani pa sve do grkljanja pa tek onda blago pustiti niz grlo.

-Promuckati pre upotrebe.Moze se pomesati sa vodom sokom ili mlakim cajem.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.